VOLONTIRAJ S NAMA

Nevio Smajic Greenpeace (13) (2)

Želimo ti dobrodošlicu u Greenpeace! Jako nas veseli tvoje javljanje i želja za promjenama. Nikad nije bio bolji trenutak za uključiti se u zaštitu planeta!

Ako nam se želiš pridružiti u aktivnostima za zaštitu planeta i imaš barem 18 godina, na pravom si mjestu! Kod nas se možeš uključiti u lokalne i globalne aktivnosti usredotočene na podršku našim kampanjama. Najviše volontera trebamo u Zagrebu, no dobro nam dođe pomoć iz bilo kojeg dijela Hrvatske. Više o temama kojima se trenutačno bavimo možeš pročitati na našoj web-stranici.

Priključivanje Greenpeaceu nudi ti brojne mogućnosti. Možeš razviti neobične vještine na aktivističkim treninzima (kao što su penjanje i upravljanje čamcima), te sudjelovati u miroljubivim izravnim akcijama i prosvjedima, ili možeš raditi na podizanju svijesti o našim kampanjama javnim zagovaranjem i digitalnim aktivizmom.

Postoje različiti načini za uključiti se, no jedno je sigurno, upoznat ćeš sjajne ljude koji žele djelovati i zaštititi okoliš jednako kao i ti.

Ne moraš imati supermoći – sve što ti treba su entuzijazam i volja za djelovanje!

 

Ostavi podatke i započni svoju avanturu